ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ας δούμε παρακάτω τα δυνατά σημεία του νέου SYM Jet X 125.

Full LED Φωτισμός
Με Full LED φωτισμό, το εμπρός φωτιστικό σώμα ξεχωρίζει από το διαχωρισμό της υψηλής και της χαμηλής δέσμης από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε σχήμα “Υ“


Full LCD Οθόνη3D Light Bar
Το πίσω τμήμα ξεχωρίζει από τις αιχμηρές γραμμές και τη σχεδίαση των φώτων με τη χρήση 3D light Bar. Το ελαφρώς φιμέ κρύσταλλο προσδίδει μοναδικά sport χαρακτηριστικά στο Jet X.

Με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας, o LCD πίνακας οργάνων προσφέρει μια Hi-Tech αίσθηση με επίκεντρο την ευκρίνεια και την πλήρη πληροφόρηση του αναβάτη.

Keyless Σύστημα Ελέγχου
To Jet X είναι εξοπλισμένο με σύστημα keyless για μεγαλύτερη ευκολία του αναβάτη. Ξεκλειδώστε τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα και εκκινήστε το Jet X έχοντας απλά το κλειδί πάνω σας.


Επιπλέον χώρος στην ποδιά και πρίζα φόρτισηςΔυο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω
Τα διπλά πίσω αμορτισέρ ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση στις προτιμήσεις του κάθε αναβάτη, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη συμπεριφορά.

Στο εσωτερικό τμήμα της ποδιάς, υπάρχει επιπλέον κλειστός αποθηκευτικός χώρος που διαθέτει και παροχή φόρτισης USB QC 2.0

Πτυσσόμενα Μαρσπιέ Αλουμινίου
Εξαιρετικής σχεδίασης, ευρύχωρα, πτυσσόμενα μαρσπιέ αλουμινίου, για την άνεση του συνεπιβάτη.

 

Full face κράνος κάτω από τη σέλα
Ο κύριος αποθηκευτικός χώρος θα φιλοξενήσει ένα Full face κράνος κάτω από τη σέλα καθώς και μικρότερα αντικείμενα.

Δυνατές επιδόσεις
Με επιδόσεις που απογειώνουν την κατηγορία, ο νέος κινητήρας της SYM είναι 125cc, τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος και με έξυπνη διάταξη του ψυγείου κινητήρα που καταργεί τις σωληνώσεις. Διαθέτει EFI της Continental και η απόδοσή του φτάνει τους 12.4 ίππους και την κατανάλωση να περιορίζεται στα 2.5 l/100km.


Facebook ΒΑΚΑΡ ΑΕ
Google Plus ΒΑΚΑΡ ΑΕ
Twitter ΒΑΚΑΡ ΑΕ
Flickr ΒΑΚΑΡ ΑΕ
YouTube ΒΑΚΑΡ ΑΕ