ΠΡΟΦΙΛ
BAKAΡ ένα όνομα που εδώ και 3 δεκαετίες έχει σχεδόν ταυτιστεί με την εξυπηρέτηση των μοτοσικλετιστών. 
Στη γκάμα της περιλαμβάνεται ένας μεγάλος αριθμός επωνύμων προϊόντων. Προϊόντων που εμπιστεύονται οι φίλοι της μοτοσικλέτας τόσο στην Ρόδο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
 
Ενδεικτικά αναφέρονται μερικές από αυτές τις εταιρείες :
 
- Δίκυκλα (Teomoto):
  KAWASAKI, PEUGEOT, DAELIM, SKY TEAM

- Δίκυκλα (Gorgolis):
  SYM, MODENAS, DAYTONA 

- Jet Ski: KAWASAKI
- Ηλεκτρικά ποδήλατα: FUTURA ECO LOGIC
- Ελαστικά: BRIDGESTONE, MICHELIN
- Λιπαντικά: MOTUL, MOTOREX, ELF 
- Αξεσουάρ: MOTO MARKET
 
Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο προτείνουμε τις παραπάνω εταιρίες είναι το ότι μπορούμε να παρέχουμε πλήρη after sale υποστήριξη. Αυτό δεν αποκλείει την εμπορία όλων των υπολοίπων επωνύμων δικύκλων και την κάλυψη των απαιτήσεων όλου του αγοραστικού κοινού που απευθύνεται σε εμάς, στον τομέα των δικύκλων.
 
Ένας επιπλέον σημαντικός λόγος είναι να μπορούμε να παρέχουμε πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και άψογη τεχνική υποστήριξη, μετά την αγορά.

Συνολικά, 22.000 περίπου είδη είναι στην διάθεση των μοτοσικλετιστών – φίλων μας σε ένα άψογα οργανωμένο κατάστημα, με σκοπό να γίνουν πιο εύκολες οι αγορές σας.
 
Η σταθερή προτίμηση σας στις επιλογές τις ΒΑΚΑΡ μας οδήγησε στο να επεκτείνουμε και να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υποδομές μας ώστε να μπορούμε  να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις σας.
 
Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε τα 1.300 και πλέον είδη μοτοσικλέτας που εισάγονται στην Ελλάδα από την ΒΑΚΑΡ. Είδη με υψηλές προδιαγραφές και εξαιρετικά φιλικές τιμές για τον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Bαρέλης Εμμανουήλ

Facebook ΒΑΚΑΡ ΑΕ
Google Plus ΒΑΚΑΡ ΑΕ
Twitter ΒΑΚΑΡ ΑΕ
Flickr ΒΑΚΑΡ ΑΕ
YouTube ΒΑΚΑΡ ΑΕ